DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

Garderobestaanders/wand-/rijgarderobes

Garderobes van DELTA-V

De garderobes van DELTA-V zijn niet enkel mooi en functioneel, maar ze dragen ook bij tot een positieve sfeer in uw kantoor of ontvangstruimte. Kies tussen garderobestaanders, wandgarerobes, rijgarderobes alsook garderobe- en sluitvakkasten.

Alle Artikelen

Whiteboards/moderatie- en planningsborden/flipcharts

Whiteboards/moderatie- en planningsborden/flipcharts van DELTA-V

Voor een succesvolle presentatie heeft u het juiste materiaal nodig. Maak van uw presentaties iets leuks en interessants, dankzij de whiteboards, flipcharts, moderatieborden, beelschermen en lessenaars.
 

Alle Artikelen

Bureau-uitrusting/lessenaars/lampen

Bureau-uitrusting/lessenaars/bureauwagens/lampen van DELTA-V

Bureau-, plafond- en stalampen en sorteerstations maken deel uit van elke bureau-uitrusting, alsook planningsborden, deurbordjes, bureau- en printerwagens en sleutelkastjes.

Alle Artikelen

Vuilbakken en asbakken

Vuilbakken en asbakken van DELTA-V

Bij DELTA-V heeft u een grote keuze aan papiermanden, afvalbakken en asbakken uit edelstaal voor buitengebruik, in een mooie look en uit weersbestendig materiaal.

Alle Artikelen

Serveer- en etagewagens

Serveer- en etagewagens van DELTA-V

Voor het transport in de gastronomie of voor bv. wasservice in hotels – de serveer- en etagewagens van DELTA-V bieden extreem veel aflegruimte en zijn robuust en veelzijdig.

Alle Artikelen
* exclusief btw