DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

Beschermmatten/voetensteunen

Accessoires: beschermmatten en voetensteunen

Beschermmatten voor iedere behoefte
Voor gladde vloeren - met antislip-folie

De onderzijde is van een kleefcoating voor zien, waardoor de matten op gladde vloeren niet verschuiven. Ideaal voor alle gladde vloeren, zoals bijv. parket, laminaat, tegels.Voor tapijtvloeren - met ankernoppen

De onderzijde is voorzien van stompe ankernoppen die zich in de tapijtvloer inhaken zonder de vloer te beschadigen zodat ze niet wegschuiven. Ideaal voor tapijten of tapijtvloer.


Materialen van de beschermmatten

Makrolon®

De matten overtuigen door hun glasheldere transparantie en extreme duurzaamheid. Naast een slipbestendige onderkant (DIN EN ISO 13287) hebben ze bovendien een slipbestendige bovenzijde (R9 vlgs. DIN 51130). Ze zijn nauwelijks ontvlambaar (vlgs. DIN EN 13501-1) en uit 100% gerecycleerd milieuvriendelijk gefabriceerd polycarbonaat.

PET (Polyethylenterephthalat)

Milieuvriendelijke matten uit gerecycleerde PET-flessen. Voorzien van het label "Blauwe Engel". Door de recyclage kunnen er kleurverschillen voorkomen.

Polypropyleen

Deze matten uit melkachtig-transparant materiaal met licht gestructureerd oppervlak. Ze zijn 100% recycleerbaar en geschikt voor normaal gebruiksduur.

Polycarbonaat

Deze matten tonen zich door hun hoge transparantie en zijn extreme breuk- en krasbestendigheid. Ze zijn zeer onontvlambaar (vlgs. DIN 4102/B1) en bestand tegen water, vele mineraalzuren en waterige oplossingen.

* exclusief btw