DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

PROFI MODUL

Hoogwaardig en ergonomisch - topkwaliteit in perfectie

Het professionele kantoormeubelsysteem voor de hoogste eisen

PROFI MODUL overtuigt door de beste ergonomie, doordachte functionaliteit en een aansprekend design.
De vele tafelvormen en onderstellen bieden u de optimale mogelijkheden om uw ruimte in te richten zodat u succesvol kan werken. Het modulaire corpusmeubilair laat zich individueel naar uw wens inrichten, combineren, uitbreiden en passen zich perfect aan uw kantoorruimte aan. Met de 4 beschikbare oppervlakdecors kan u uw kantoorruimte modern en smaakvol inrichten.


Bureautafels PROFI MODUL:

Voor perfect ergonomie op de werkplek heeft PROFI MODUL 6 verschillende onderstelvarianten, 6 verschillende breedten en een veelvoud aan bladvormen. Alle tafels zijn traploos hoogteverstelbaar, bieden een intelligent kabelmanagement en zijn door hun modulaire opbouw steeds uitbreidbaar. Bureautafels met C- en T-poot zijn met EASY CONNECT uitgerust, de premium-oplossing voor comfortabele toegang tot de elektro- en netwerkaansluitingen en het optionele kabelkanaal.


Containers PROFI MODUL:

Rol- en standcontainers zijn ideale opbergmeubelen, zodat uw tafel vrij blijft voor de belangrijke dingen. Stabiele metalen lades met gedempt zelfsluitsysteem, centrale afsluiting en kantelbeveiliging garanderen een maximale veiligheid met een optimaal comfort.


Kasten PROFI MODUL:

Maximale verscheidenheid ook bij PROFI MODUL kasten: Met een systeemdiepte van 420 mm, corpusbreedten van 800, 1000 en 1200 mm en in totaal 7 hoogtematen (2 tot 9 OH) laten zich op maat gesneden inrichtingsoplossingen mogelijk maken. Het modulaire opbouwsysteem verzekerd u van een in de toekomst steeds uitbreidbaar kantoorlandschap.

* exclusief btw