DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

Elektromotorisch hoogteverstelbare tafels

Elektromotorisch hoogteverstelbare tafels

Breng beweging in uw bureau met de hoogteverstelbare bureautafels van DELTA-V! In de praktijk hebben de bureautafels met zit-/stafunctie zich reeds bewezen. Breng 1/3 van uw werktijd staande door en 2/3 zittende en verhoog aanzienlijk uw lichamelijke en geestelijke productiviteit.

Bureautafels

Bureautafels van DELTA-V

DELTA-V biedt u bureautafels met verschillende types onderstellen, verschillende breedtes en dieptes, alsook meerdere vormen van tafelbladen voor de perfecte ergonomie op de werkplek. Traploos hoogte-instelbare modellen en een intelligent kabelmanagement ronden het assortiment af.

Vergader- en multifunctionele tafels

Vergader- en multifunctionele tafels van DELTA-V

De vergader- en multifunctionele tafels van DELTA-V bieden zeker en vast ook voor u de juiste oplossing. Zo divers als hun gebruiksdoeleinden, zijn ook de tafels zelf. U heeft de keuze uit een groot aantal houtdecors, onderstelkleuren, bladdiktes, tafelmaten en –vormen. Ideaal als vergadertafel, bijzettafel, zowel voor kantines, beurzen, scholingen als cafetaria's e.d.

Conferentietafels

Conferentietafels van DELTA-V

DELTA-V biedt u een groot assortiment aan vergadertafels voor succesvolle meetings in elegante houtdecors, individuele blad- en onderstelvormen in een groot aantal afmetingen. Kies het vergadertafelsysteem dat het best bij u en uw bedrijf past.

Klaptafels

Klaptafels van DELTA-V

Klaptafels van DELTA-V: steeds flexibel en functioneel voor bijeenkomsten, seminaries, scholingen en conferenties.Sta- en bistrotafels

Sta- en bistrotafels van DELTA-V

Met de sta- en bistrotafels van DELTA-V maakt u steeds de juiste keuze. Of het nu gaat om ontspannende pauzes in uw cafetaria, een moderne en optisch aantrekkelijke wachtkamer, of als meetingtafel voor ergonomische meetings met snelle beslissingen.

SET-aanbiedingen tafels

SET-aanbiedingen tafels van DELTA-V

In de SET-aanbiedingen van DELTA-V vindt u de perfect op elkaar afgestemde tafelaanbiedingen met bijpassende stoelen. Daarbij bespaart u ook nog geld.


De passende tafel voor elke gelegenheid

Bij DELTA-V heeft u een grote keuze aan verschillende tafelmodellen voor elk doeleinde. Zoekt u een hoogteverstelbare bureautafel, die u een ergonomische werkplek biedt, of een vergadertafel, een kwalitatieve conferentietafel, een veelzijdig inzetbare klaptafel, een bistrotafel of toch een klassieke bureautafel, graag met bijpassende container? U vindt het hier.

Elektromotorisch hoogteverstelbare bureautafels

Werken aan een hoogteverstelbare zit-/stabureautafel kan u helpen rugklachten en spierspanningen tegen te gaan. Regelmatig afwisselen tussen staan en zitten verhoogt de lichamelijke en geestelijke productiviteit aan de beeldschermwerkplek aanzienlijk. De ideale verhouding bedraagt een derde staan ten opzichte van twee derde zitten.

Conferentie- en vergadertafels

Of het gaat om representatieve conferentieruimtes of kleine vergaderbureaus, functionele seminatieruimtes of druk bezochte coworking spaces: DELTA-V staat voor een grote variatie aan hoogwaardige vergader- en conferentietafels. Van modulaire combinaties tot plaatsbesparende klaptafels; bij ons vindt u de optimale oplossing voor alles. Het maakt niet uit waarvoor de conferentie- en vergadertafels gebruikt worden: ze moeten stabiel en stevig zijn, en tegelijkertijd eenvoudig te hanteren en te transporteren. Dankzij de uitgebreide keuze aan decors, onderstellen en vormen heeft u oneindig veel combinatiemogelijkheden, perfect afgestemd op uw eisen.

Vergader- en conferentietafels voor elke gelegenheid

De vergader- en mutifunctionele tafels zijn echte allround talenten. Ze zijn ideaal geschikt als vergadertafel, bijzettafel, zowel voor kantines, beurzen, scholingen, als cafetaria's, enz. Dankzij de vele verschillende bladdecors, onderstelkleuren en bladvormen vindt u steeds de perfecte oplossing. De verschillende afmetingen van een model zorgen daarbij voor meer flexibiliteit. Door de samenstelling van trapeziumvormige, rechthoekige, vierkante of halfronde tafels zijn er oneindig veel tafelcombinaties mogelijk. Zo kunt u er zeker van zijn dat er steeds genoeg zitplaatsen zijn. Het elegante en moderne design van de conferentietafels creëert een aangename sfeer in uw vergaderruimte. Aan deze tafels ontwikkelt u creatieve ideeën, vindt u perfecte oplossingen en maakt u de juiste beslissingen.

Voordelen van klaptafels

Klaptafels bieden een hoge flexibiliteit en bewijzen hun doel bijzonder wanneer u vaak seminaries en scholingen met wisselende deelnemersaantallen en in verschillende ruimtes organiseert. Uiteraard zijn de stevige en duurzame klaptafels ook geschikt voor uw cafetaria. Klaptafels garanderen een plaatsbesparing, waarbij een lichtlopende mechaniek zorgt voor de eenvoudige op- en afbouw. De meetse grote conferentie- en seminarieruimtes beschikken achteraan over een extra ruimte voor het technische materiaal. Daar worden, indien er nood is aan meer tafels, ook extra vergader- en conferentietafels bewaard. Klaptafels kunnen, afhankelijk van het model, plaatsbesparend op elkaar gestapeld worden of dichtgeklapt achter elkaar geplaatst worden, waardoor ze steeds klaarstaan voor gebruik. De optioneel verkrijgbare klaptafelwagens maken het mogelijk de tafels eenvoudig te transporteren.

Cafetaria-, sta- en bistrotafels

Opdat de inrichting van uw cafetaria optimaal geïntegreerd wordt in de overige inrichting van uw bedrijfsgebouw, vindt u bij DELTA-V ook cafetariatafels die perfect gecombineerd kunnen worden met de bureaumeubelcollecties PROFI MODUL, iMODUL, MULTI MODUL en MULTI 2.0. Gebruik onze stevige tafels voor aangename pauzes en besprekingen. Ook de statafels geven uw cafetaria of uw ontvangstruimte een moderne look. De statafels worden ook graag gebruikt voor korte meetings met snelle beslissingen, waarbij u uw rug ontlast.

* exclusief btw