DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

Stalen garderobekasten

Stalen garderobekasten van DELTA-V

Delta-V biedt u een grote keuze aan verschillende stalen garderobekasten. U kunt kiezen tussen verschillende onderbouwen, kleuren, slotvarianten en verluchtingssystemen.

Alle Artikelen

Sluitvakkenkasten

Sluitvakkenkasten van DELTA-V

De sluitvakkenkasten van DELTA-V worden gekenmerkt door hun kwaliteit, functionaliteit en stabiliteit. Wij bieden u een grote keuze aan kleuren en variaties.
 

Alle Artikelen

Zit- en garderobebanken

Zit- en garderobebanken van DELTA-V

DELTA-V biedt u zit- en garderobebanken uit solide constructies en onderhoudsvriendelijke materialen.

Alle Artikelen

Speciale en verdelerkasten

Speciale en verdelerkasten van DELTA-V

Efficiënte stockage en praktische combinaties, dat is wat onze kleinvakken-, postvakken-, en wasverdeelkasten u bieden.

Alle Artikelen

Een sociale ruimte waarin u zich goed voelt: praktisch, functioneel en mooi ingericht

Bij de inrichting van bureau- en productieruimtes maakt u geen compromissen. Waarom zou u dit dan wel doen bij de inrichting van sociale ruimtes? Of het nu gaat om de kantine in een fabriek, voorbereidingsruimtes voor artsen in een ziekenhuis of kleedruimtes met garderobekasten: een functionele uitrusting is essentieel voor een goed werkklimaat; soms reeds voor het begin van de werkdag.

Verschillende types van sociale ruimtes

Elk groot bedrijf heeft minstens één sociale ruimte. Daaronder vallen verschillende ruimtes, behalve kantoren en inkomhallen, die als gemeenschappelijke ruimte gebruikt worden. Typische sociale ruimtes zijn:

   • de kleedruimtes, waar persoonlijke spullen bewaard worden, terwijl men aan sport doet of gaat werken
   • de kantine/pauzekamer, waar in een aangename sfeer geluncht wordt
   • de doucheruimte, waar medewerkers zich hygiënisch op hun werk voorbereiden of zich kunnen opfrissen

De kleedruimte is een sociale ruimte die vooral gebruikt wordt in scholen of in productiebedrijven. Daarin bevinden zich garderobekasten, waarin kledij en waardevolle spullen tijdens een begrensde periode bewaard worden. Opdat studenten of medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken om diefstal, hebben wij bij DELTA-B bijzonder kwalitatieve garderobekasten. Deze blinken uit door hun stabiliteit en verschillende indelingen en kunnen flexibel aangepast worden in maat en kleur. Zo creëert u een mooie en leuke sfeer in de kleedruimte.

Indeling van uitnodigende pauzeruimtes voor uw medewerkers

Afhankelijk van de grootte van het bedrijf en factoren als grote hitte in productieruimtes is een pauzeruimte verplicht. Uw medewerkers hebben dan een plek nodig waar ze tijdens hun pauzemomenten even kunnen bijtanken, iets eten of met elkaar een babbeltje kunnen slaan – zo stijgt hun welzijn en ook hun productiviteit.
Een comfortabele zitbank hoort tot de absolute standaard van een pauzeruimte. Bij DELTA-V ontdekt u verschillende compacte en grotere zitbanken, soms in combinatie met kapstokken. In kleine ruimtes zijn stapelbare banken ideaal, omdat deze indien nodig opgestapeld en in een handomdraai uit de weg gezet kunnen worden. Naast een zitgelegenheid moet er in de pauzeruimte ook oog voor detail zijn: een kleine koelkast voor lunchpakketten, een sluitvakkenkast voor waardevolle spullen, een garderobekast met plek voor winterjassen, … Er zijn dus veel mogelijkheden om de pauzeruimte praktisch en mooi in te richten. Rond het totaalbeeld af met planten of decoratieve foto's, om een leuke sfeer te scheppen.

Veel potentieel in sluitvakken- en garderobekast

Bij de inrichting van sociale ruimtes mag u over het algemeen creatief zijn. Tip: betrek uw medewerkers bij de inrichting! Misschien wensen ook collega's in kleinere bedrijven zonder kleedruimte een sluitvakkenkast, opdat hun persoonlijke waardevolle spullen niet voortdurend zichtbaar zouden zijn? Hiervoor zijn bijvoorbeeld de aparte praktische sluitvakkenkasten met zichtvenster bijzonder goed geschikt, omdat deze modulair opgebouwd kunnen worden. Zelf met weinig plaats op kantoor, kunnen deze eenvoudig geïntegreerd worden.
Bovendien moet u het potentieel van sluitvakken- en garderobekasten niet onderschatten. Normaal gezien vindt u ze terug in kleedruimtes, maar er bestaan ook kasten die als functionele opbergmogelijkheid op kantoor of op de werkvloer kunnen dienen. Wat denkt u van een sluitvakkenkast voor poetsmiddelen, EHBO-materiaal en bureaubenodigdheden? Ook voor interne en externe post zijn dergelijke afsluitbare vakken onontbeerlijk. En bij DELTA-V kunt u de belangrijke eigenschappen, zoals afmetingen, opstelling en kleur zelf bepalen.

* exclusief btw