DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

ISO bezoekersstoelen

Besucherstühle ISO von DELTA-V

De ISO bezoekersstoelen van Delta-V hebben reeds vele malen hun waarde bewezen. Ze zijn GS-getest voor uw veiligheid, comfortabel gepolsterd en hebben de beste prijs-/kwaliteitverhouding. De ISO bezoekersstoelen zijn verkrijgbaar in vele verschillende stof- en onderstelkleuren en soorten.

Alle Artikelen

Bezoekers- en conferentiestoelen

Vergaderstoelen in verschillende uitvoeringen

De keuze aan bezoekers- en conferentiestoelen van DELTA-V is omvangrijk. Of ze bestemd zijn voor meetings, vergaderingen of onthaal, dankzij de elegante, comfortabele en representatieve stoelen met comfortpolstering zit men goed. Ons assortiment omvat vele verschillende modellen, kleuren en uitvoeringen.

Alle Artikelen

Cafetaria / scholing / universeel

ideaal voor cafeteria en kantinesstapelbare stoelen en stabiele tafelsextra stabiel en resistent

Delta-V biedt u een grote keuze aan cafetaria-, scholings- en universele stoelen, ideaal voor gebruik in kantines en refters. Ontdek stapelbare stoelen en tafels, die extra stevig en kwalitatief zijn.

Alle Artikelen

Barkrukken en statafels

Barhocker und Stehtische von DELTA-V

Barkrukken en statafels – modern en functioneel – praktisch voor elk gebruik. Deze barkrukken en statafels zorgen voor een glanzende indruk.
 

Alle Artikelen

Bezoekersstoelen van DELTA-V – zitcomfort met garantie!

Niet enkel aan de beeldschermwerkplek staat DELTA-V in de eerste plaats voor ergonomie, ook op alle andere gebieden. Van vergaderruimte tot wachtkamer zitten gasten, bezoekers en patiënten soms meerdere uren op een stoel. Steeds meer geëngageerde ondernemers kopen rugvriendelijke bureaustoelen voor hun werknemers, maar de bezoekers moeten vaak op veel te lage, te zachte of net te harde stoelen plaatsnemen. Welke criteria een rol spelen bij de keuze van de juiste bezoekers- en conferentiestoelen, komt u te weten in ons overzichtelijk advies.

Hoe vaak en hoe lang zitten wij op bezoekersstoelen?

Op bezoekersstoelen zitten we vaker en langer dan we denken: in wachtruimtes van artsen, advocaten en kappers, tot treinstations, bushaltes en luchthavens. Wij brengen uren door in vergaderzalen en seminarieruimtes, op bijeenkomsten en presentaties. We vinden bezoekersstoelen in kantines, scholen, overheidsdiensten, toneelzalen en theaters, en ga zo maar door. Wie zoveel tijd van zijn leven op bezoekersstoelen doorbrengt, moet tenminste comfortabel kunnen zitten. Wij van DELTA-V bieden u een grote keuze aan ergonomische, veilige en stabiele bezoekers- en conferentiestoelen van topkwaliteit. En het beste is: op vele bezoekersstoelen bieden wij u een garantie van 5 jaar.

Aan welke ergonomische eisen moeten bezoekersstoelen voldoen?

In de volgende hoofdstukken verklappen wij u aan welke ergonomische en veiligheidstechnische eisen kwalitatieve bezoekersstoelen moeten voldoen. De bepalingen omtrent werkveiligheid en de DIN EN 13761 zijn van groot belang. Een goede bezoekersstoel garandeert steeds een ergonomische zithouding. Dat wil zeggen dat er bij verregaande ondersteuning van de rug verschillende houdingen (naar voren, midden en naar achteren) mogelijk moeten zijn. Conferentiestoelen die langdurig gebruikt worden, beschikken in het ideale geval over een gepolsterde en ademende zitting en rugleuning. De polstering moet stevig zijn en tegelijkertijd een hoog zitcomfort bieden. Bij het gaan zitten moet de schokbelasting voor de wervelkolom zo veel mogelijk gereduceerd worden. Voor langere conferenties en vergaderingen zijn bezoekersstoelen met armleggers aan te raden. Armleggers gaan door ondersteuning van de onderarmen schouder- en nekspanning veroorzaakt door langdurig zitten tegen. Bezoekersstoelen moeten niet enkel in conferentieruimtes, maar ook in wachtruimtes een hoog zitcomfort bieden. Daarenboven wordt er een minimale zitbreedte, zitdiepte en hoogte van de rugleuning voorgeschreven: zithoogte ca. 470 tot 490 mm, zitbreedte ca. 420 tot 470 mm, zitdiepte ca. 420 tot 455 mm, hoogte van de rugleuning va. 340 mm.


Aan welke veiligheidstechnische vereisten moeten bezoekersstoelen voldoen?

Naast de ergonomische aspecten moeten bezoekers- en vergaderstoelen vooral veilig zijn. Hieronder vindt u de belangrijkste criteria:

  • • Bezoekersstoelen mogen geen scherpe randen hebben.
  • • Ze moeten beveiligd zijn tegen omkiepen en met belastbare en vast gelaste onderstellen uitgerust zijn.
  • • In overheidsinstellingen, grote vergader- en seminarieruimtes zijn vlamvertragende bekledingsstoffen volgens EN 1021-1 (sigarettengloed) en EN 1021-2 (lucifers) aanbevolen.

Welke praktische eigenschappen moeten bezoekersstoelen bezitten?

Verder moeten bezoekersstoelen makkelijk te hanteren zijn en over praktische functies beschikken, bijvoorbeeld:
  • • Stapelbare stoelen zijn plaatsbesparend
  • • Kwalitatieve en tegelijkertijd onderhoudsvriendelijke bekledingen bieden een schuurbestendigheid van minstens 25.000 schuurtoeren.
  • • Professionele conferentiestoelen kunnen aangevuld worden met rijverbindingen en schrijftabletten.
  • • Bekledingen in bijpassende kleuren harmoniëren met andere bureaustoelen en bieden een uniform totaalbeeld.

Waarom bestsellers van DELTA-V?

De door ons ontwikkelde bezoekers- en conferentiestoelen overtuigen vooral door hun diversiteit, stabiliteit, zitcomfort en tijdloos design. Zo kunt u één en hetzelfde basismodel met verschillende onderstel- en stofkleuren bestellen. Welke eisen u ook heeft, onze allround talenten passen steeds. Veel bezoekersstoelen van DELTA-V hebben een productgarantie van 5 jaar en dragen het GS-teken voor geteste veiligheid van de LGA Nürnberg. Als aanvulling op onze kwalitatieve conferentie- en bezoekersstoelen raden wij bijpassende conferentietafels uit onze webshop aan. Deze modellen behoren tot onze bestsellers:

ISO: het model ISO is, afhankelijk van de variant, geschikt als bezoekersstoel, conferentiestoel of universele stoel. De ISO heeft een extreem stabiel en kwalitatief gelast stalen buisonderstel, dat resistent is tegen de hoogste belasting. De massief houten zitschaal uit meermaals verlijmd beukenhout staat garant voor een hoge stabiliteit en een lange levensduur. De achterkant van de rugleuning wordt beschermd door een stabiele en onderhoudsvriendelijke kunststof schaal. De onderstellen met polyamide vloerbeschermende glijdoppen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: chroom, aluzilver en zwart. De zitting en rugleuning worden aangeboden met stofbekleding, kunstleder of in verlijmd beukenhout. Bovendien is er een ISO met zitting en rugleuning uit verlijmd beukenhout zonder polstering. De polstering van het zitvlak en de rugleuning zorgt voor een hoog zitcomfort, bijvoorbeeld bij het model ISO Plus. De varianten ISO NET en de ISO met sledeonderstel zijn net zo comfortabel. Twee kwalitatieve stofsoorten en acht kleuren vervolledigen de facetrijke diversiteit van de ISO. Overigens: de bekledingsstof DELTA 1 is vlamvertragend volgens EN 1021-1 sigarettengloed en EN 1021-2 lucifers. Wenst u een ISO met of zonder armleggers? U heeft de keuze. Bovendien bespaart de ISO veel plaats, want u kunt tot 12 stoelen op elkaar stapelen. De transportkar voor deze stoelen, die ook in onze webshop verkrijgbaar is, maakt het transporteren kinderspel. Uiteraard kunt u ook bijpassende accessoires zoals rijverbindingen en schrijftabletten bestellen.

DELTA 1: Deze sledestoel overtuigt door zijn luxueus uiterlijk en zijn bijzonder hoog zitcomfort. Hij is daarom uitermate geschikt voor lange vergaderingen. Het stabiele stalen buisonderstel is voorzien van een omkiepbeveiliging voor nog meer veiligheid. De armleggers zijn uitgerust met een zachte polsteropleg, die van dezelfde bekleding voorzien zijn als de zitting en rugleuning. Net zoals bij de ISO-stoelen zij de onderstellen van de DELTA 1 verkrijgbaar in chroom, aluzilver en zwart. De zitting en de rugleuning zijn zowel in echt leder leverbaar, als in stofbekleding uit vlamvertragend DELTA 1-stof.

ARKAS: Net zoals de DELTA 1 biedt het model ARKAS een bijzonder hoog zitcomfort en is daarom ook geschikt voor lange conferenties en seminaries, maar ook voor representatieve wachtkamers. De varianten met verschillende onderstellen, bekledingen en kleuren zijn ook identiek ook de DELTA 1, waarbij de armleggers uit echt hout vervaardigd zijn. Naast het comfort, overtuigt de eenvoudige en plaatsbesparende hantering, want de ARKAS is stapelbaar tot 4 stuks.

* exclusief btw