DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

Folderhouders/folderstaanders

Folderhouders/folderstaanders van DELTA-V

Dankzij de folderhouders van DELTA-V valt uw reclame op en zet aan tot lezen en meenemen. Er is de mogelijkheid deze aan de wand te bevestigen, flexibel te gebruiken dankzij de uitvoering met wieltjes of plooibaar voor gebruik op beurzen. Hier vindt u de passende oplossing!

Infokasten voor binnen- en buitengebruik

Infokasten voor binnen- en buitengebruik van DELTA-V

Posters en reclame goed zichtbaar presenteren en de doelgroepen informeren. Geen probleem dankzij de flexibele infokasten van DELTA-V: geschikt voor binnen- en buitengebruik, om op te hangen aan de muur of als staander, alsook in de uitvoering B1 gecertificeerd voor brandveiligheid.

Wegwijzers

Wegwijzers van DELTA-V

Deurplaatjes helpen bij de oriëntatie binnen het gebouw. Dankzij het klantenleidsysteem kunt u klanten doelgericht en veilig de weg wijzen.Belangrijke informatie presenteren – infokasten en andere verkoophulpen

Binnen dit informatietijdperk zoeken klanten vaak zelfstandig veel informatie op via het internet. Toch hebben infokasten, folderhouders, vitrines en wegwijzers nog niet afgedaan. In tegendeel, analoge communicatiemiddelen benadrukken op demonstratieve wijze belangrijke aanwijzingen en maken het voor iedereen makkelijker zich te oriënteren.

Reclame duidelijk presenteren en demonstratiemateriaal benadrukken – infokasten en vitrines

In infokasten wordt belangrijke informatie voor iedereen zichtbaar. Ons assortiment omvat verschillende modellen voor binnen- en buitengebruik. De meeste infokasten zijn vlak en worden aan de muur gemonteerd. Er zijn echter ook varianten met een dubbelzijdige uitvoering op staanders, die van zowel voor- als achterkant bekeken kunnen worden.
De infokasten kunnen door draai- of schuifdeuren geopend worden, die enkel door een passende sleutel gedeblokkeerd kunnen worden.
De rugwand van de infokast is vaak magnetisch, zodat u snel en eenvoudig het informatiemateriaal kunt omwisselen.
Optioneel kan er een verlichting geïntegreerd worden in uw infokast, zodat alles wat erin hangt ook in het donker goed zichtbaar is.
Enkele van de infokasten zijn voorzien van een veiligheidsbeglazing, voor extra bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Folderhouders

Folderhouders bevatten tijdschriften, folders, brochures en andere reclamemiddelen om te bekijken of mee te nemen. Ze bestaan in veel verschillende uitvoeringen: als folderhouder voor diverse formaten, als complete informatiezuil met plaats voor aanvullende plakkaten, bevestigd aan de muur als complete module of ook als enkelvoudig vak.

Efficiënte oriëntatiehulpen – infodisplays en klantenleidsystemen

Infodisplays begroeten uw gasten en voorzien hen onmiddellijk bij het binnenkomen van plattegronden, belangrijke informatie, enz. De display is bovendien hoogteverstelbaar en kan zowel in horizontaal als verticaal formaat gebruikt worden.
Klantenleidsystemen met veiligheidsgordels structureren de bewegingsvloed in de ruimte. Iedereen herkent ze wel van het inchecken op de luchthaven. Personenleidsystemen bestaan uit paaltjes, die verbonden zijn door gordels om een doorgang te blokkeren. Dankzij de flexibiliteit van deze scheidingselementen kunnen ofwel bepaalde ruimtes voor doorgang afgesloten worden, ofwel gestructureerde loopzones gecreëerd worden. Deze leidsystemen dienen als wegwijzer en zijn ideaal voor wachtruimtes, aan kassa's (bijvoorbeeld in kantines) of in de ontvangstruimte.

Steeds goed geïnformeerd – uw vakhandelaar

* exclusief btw