DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

Aanbiedings-materiaalkasten uit staal

Aanbiedings-materiaalkasten uit staal van DELTA-V

Hier vindt u onze speciale prijs-kwaliteitswinnaars onder de stalen materiaalkasten. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen, uitvoeringen en kleuren van uw favorieten.

Materiaalkasten voor werkplaats en magazijn

Materiaalkasten voor werkplaats en magazijn van DELTA-V

De stalen materiaal- en werkplaatskasten van DELTA-V bieden u een professionele kwaliteit in veel kleuren en afmetingen met verzinkte, stevige legborden.

Werkbanken en mobiele werkbanken

Werkbanken en mobiele werkbanken van DELTA-V

Werkbanken en mobiele werkbanken bij DELTA-V: u vindt de passende oplossing voor elk gebruik.

WS PROFI werkplaatssysteem

WS PROFI werkplaatssysteem

Het WS PROFI werkplaatssysteem biedt de optimale oplossing voor efficiënt werken in uw werkplaats. Alles in de beste kwaliteit, daarom bieden wij u een garantie van 10 jaar.

Werkstoelen/-krukken

Werkstoelen/-krukken

Werkstoelen en –krukken van DELTA-V: robuust, ergonomisch en veilig. En ook onze stahulpen ondersteunen u effectief tijdens het werken in de fabriek.

Ladekasten
 

Ladekasten voor werkplaats en magazijn van DELTA-V

Met de stalen ladekasten van DELTA-V creëert u orde met een systeem: al uw werkmateriaal bevindt zich snel binnen handbereik en is veilig opgeborgen.

 

Afvalbeheer
 

Afvalbeheer

DELTA-V biedt u afvalverzamelaars in verschillende maten, alsook afvalbakken en asbakken in verschillende uitvoeringen en veel kleuren.
 

EGV-stawerkplaatsen/ computerkasten/lessenaars

EGV-stawerkplaatsen/computerkasten/lessenaars

Moet uw computer flexibel verplaatsbaar, maar toch vast geïnstalleerd worden? Bij de EGV-stawerkplekken, computerkasten en lessenaars vindt u voor elke toepassing de juiste oplossing.

Ladders/trappen
 

Ladders/trappen van DELTA-V

Zij steken er met kop en schouders bovenuit: ladders en trappen in verschillende uitvoeringen, hoogtes en kleuren vindt u bij DELTA-V.

 

Professionele begeleiders voor de werkplaats en het magazijn - bedrijfsinrichting

Met onze bedrijfsinrichting staat alles op zijn plek en heeft u voldoende opbergruimte voor een steeds een ordelijke werkplek. Onze producten voldoen aan alle eisen voor een professioneel gebruik. Of het gaat om een werkbank, een stalen kast, een werkstoel of een vloermat; bij ons vindt u alles.

Centrale werkplek – werkbanken en werktafels

De werkbank is het middelpunt van de bedrijfsinrichting. Aan deze werktafel wordt gewerkt, gemonteerd en verpakt. Het tafelwerkblad is vervaardigd uit bijzonder stevig en eenvoudig te reinigen materiaal, zodat het bestand is tegen elke gebruiksomstandigheid in de werkplaats. Wij hebben ook diverse opvangbakken voor u, voor het opvangen van afval. Verder hebben wij nog werkbanken met een hoge draagkracht voor bijzondere eisen.
Kies voor een vrijstaande variant, indien u tijdens het werken veel vrije ruimte nodig heeft of voor de plaatsing direct tegen een muur, om bijvoorbeeld met een geperforeerd plaatsysteem of een hangrek uw werktuigen direct binnen handbereik te hebben. De werkbanken van de collectie WS PROFI werkplaatssysteem bevatten verschillende, gedeeltelijk hoogteverstelbare werktafels, waarin onder het werkblad verschillende opbergvakken geïntegreerd zijn.

Opbergen van werktuigen en materiaal – stalen kasten in verschillende maten en uitvoeringen

stalen kasten: stalen kasten zijn zeer robuust en daarom ideaal geschikt voor gebruik in de werkplaats of het magazijn. Wij bieden u een groot assortiment aan universele stalen kasten met draaideuren, schuifdeuren, acrylglasdeuren of roldeuren, alsook computerkasten. Veel materiaalkasten en ook hangmodules zijn afsluitbaar. Voor nog meer veiligheid bieden wij u ook dubbelwandige stalen kasten, milieukasten en brandveilige stalen kasten. Met open stalen rekken heeft u uw werkmateriaal steeds in het oog. Indien nodig vindt u bij ons ook bijpassende bewaarboxen en doosjes voor kleine onderdelen. Zo creëert u meer structuur in uw opbergruimte.

Accessoires voor de bedrijfsinrichting – werkstoelen en vloermatten

Voor zittende taken zijn werkstoelen met of zonder armleggers bijzonder geschikt. Speciaal voor de werkplaats hebben wij hiervoor eenvoudige en plaatsbesparende werkstoelen. Deze zitgelegenheden hebben een vast onderstel of zijn uitgerust met wieltjes. Maximale flexibiliteit die weinig plaats inneemt, krijgt u met de stapelbare krukken.
Staande werkzaamheden zijn op den duur belastend voor het lichaam. Zogenaamde stahulpen ontlasten u en ze kunnen zowel aan de werkbank als aan de EGV-stawerkplek gebruikt worden. Vloermatten beschermen de vloer tegen slijtage, sleepsporen en vuil. Bij ons vindt u polycarbonaatmatten, rubberen lopers en anti-slip vloermatten. In sanitaire ruimtes kunnen er matten voor natte ruimtes ingezet worden. Voor stawerkplekken zijn er speciale anti-vermoeidheidsmatten. In de ontvangstruimte of op loopvlakken raden wij vuilvangmatten aan, optioneel met borsteleffect.

Steeds goed geïnformeerd – uw vakhandelaar

* exclusief btw