DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

BASE LINE

Super stabiel en universeel toepasbare kwaliteit staal voor elke kantoorapparatuur, robuust en goedkoop. 5 jaar garantie

Het professionele bureaumeubelsysteem uit staal

Het staalmeubelprogramma BASE LINE verbindt de beste kwaliteit, dankzij het hoogwaardige DELTA-V staal, met een aansprekende optiek, door topbladen in houtdecor, lichtgrijs, beuk en esdoorn. Met zijn uniek assortiment heeft het veel combinatiemogelijkheden en laat zich makkelijk uitbreiden. Het systeem heeft een optimale prijs-/kwaliteitverhouding, die alle wensen vervult.


Bureaus BASE LINE:

Voor veel variatie : 5 verschillende onderstelvarianten, 5 verschillende bladbreedtes en een veelvoud aan vormen en aanbouwbladen maken een individuele inrichting van uw werkplek mogelijk.


Rolcontainers BASE LINE:

opbergmeubelen, zodat uw bureautafel vrij blijft voor de echt belangrijke zaken. 2 verschillende modellen, 2 verschillende diepten en de opdeling tussen lades en hangmappenlade bieden u de optimale keuzemogelijkheden.


Hangmappenkasten BASE LINE:

Praktisch ordenen van uw mappen. Extreem robuust door het kwaliteitsstaal met een krasbestendige poederlakkering in lichtgrijs RAL 7035. Het slot met centrale afsluiting beschermt tegen ontoelaatbare toegang.


Kasten BASE LINE:

Combineer uw bureautafel met hoogwaardige metalen kasten uit het Base Line systeem. Alle kasten uit deze serie zijn gefabriceerd uit extra sterk en krasbestendig premiumstaal van DELTA-V en daardoor zeer robuust en duurzaam. De mooie vorm van de handgrepen in aluzilver onderlijnt de esthetiek van de kasten.

* exclusief btw