DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

MULTI MODUL

Attractieve bureauoplossingen in Top-kwaliteit
Pagina 1 VAN 2

Met MULTI MODUL richt u uw kantoor multifunctioneel in!

Een veelvoud aan mogelijkheden in tafels, containers en kasten garanderenu individuele inrichtingsoplossingen aan een attractieve prijs. Er zijn 4 verschillende oppervlakdecors mogelijks, die uw kantoorruimte een eigen sfeerbeeld bezorgen. het bureaumeubelprogramma MULTI MODUL voldiet aan de hoogste vereisten van de europese norm van kantoormeubilair (DIN EN 527 deel 1en deel 2).


Bureaus MULTI MODUL:

De MULTI MODUL bureautafels bieden u steeds de juiste oplossing. Een uitgebreide keuze aan tafelonderstellen, met of zonder hoogteverstelling, reiken u steeds de juiste oplossing aan. Verschillende aanbouw- of verbindingselementen maken individuele bureautafeloplossingen mogelijk – volledig volgens uw wensen en rekening houdende met de beschikbare kantoorruimte. Standaard zijn alle tafels voorzien van 2 kabeldoorvoerdoppen en daarom ideaal te gebruiken als beeldscherm werkplek.


Containers MULTI MODUL:

Rol- en standcontainers zijn de ideale opbergmeubelen, zodat uw bureautafel vrij blijft voor de echt belangrijke zaken. Stevige metalen lades met centrale sluiting, kantelbeveiliging en gedeeltelijk zelfsluitsysteem zorgen voor absolute veiligheid gekoppeld aan een optimaal comfort.


Kasten MULTI MODUL:

Verscheidenheid ook bij de MULTI MODU kasten: Met een uniforme systeemdiepte van 420 mm, corpusbreedten van 800 en 1200 mm en in totaal 6 hoogten laten zich individueel aangepaste inrichtingsoplossingen realiseren. De modulaire systeembouwwijze garandeert bovendien uitbouwmogelijkheden van het kantoorlandschap in de toekomst.

* exclusief btw