DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

CONCEPT MODUL

Top kwaliteit en perfect design

Het operatieve bureaumeubelsysteem uit hout en metaal

Robuuste metalen corpussen met een hoogwaardige poedercoating in aluzilver RAL 9006 worden met houtdecorfronten in melamine in lichtgrijs, beuk of esdoorn verfijnd.
Bij de ontwikkeling van de kasten hebben wij op alle technische details gelet, die het dagelijkse bureauleven vergemakkelijken. Beginnend bij stabiele scharnieren over stangsloten tot van binnen uit verstelbare voetglijders.
Bij de constructie van de bureautafels hebben wij bijzonder belang gehecht aan ergonomie en stabiliteit. Zo laten zich alle tafels in de hoogte individueel van 640-1185 mm instellen. Een geïntegreede inbusschroef alsook een opgedrukte milimeterschaal aan de tafelpoot zorgen voor een eenvoudinge en snelle hootgeverstelling. Stabiele tafelpoten uit 50x50 mm buis garanderen bovendien een hoge stabiliteit.
Diverse toebehoren, zoals knieschotten of cpu-houders vervolledigen het programma tot een professioneel werkplek-systeem.

* exclusief btw