DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

Corona-Informatie

Beste DELTA-V klanten,
Wij volgen ook de hele corona situatie op de voet en nemen de nodige maatregelen om verdere uitbreiding van het virus tegen te gaan en de gezondheid van onze medewerkers en klanten niet in het gedrang te brengen.
Ons magazijn is goed aangevuld en we kunnen nog steeds met vertrouwen bij u aanleveren of ter plaatse monteren in samenspraak met u. Tot dusver zijn er weinig artikelen met uitleveringsproblemen. We staan dagelijks in contact met onze fabrikanten.

Vanaf maandag 11/5/2020 mogen we onze 1000 m²showroom weer openen, gelegen Bosstraat 189 te Hamont-Achel.

Omdat de gezondheid van onze klanten en personeel belangrijk is, hebben we er voor gekozen om op afspraak te werken.

Tijdens uw bezoek kunnen wij u op een correcte, veilige manier de nodig uitleg verschaffen, rekening houdende met de geldende corona-maatregelen.

Onze showroom is geopend van ma-vr van 8.30 tot 17.30, tevens de uren waar u ons telefonisch kan bereiken om een afspraak vast te leggen.

Indien u vragen heeft omtrent leveringen of bestellingen kan u ons vrijblijvend en gratis contacteren op 0800/20 888


Blijf gezond!


Uw Delta-V team

* exclusief btw