Tafels

Pagina 1 VAN 2

Conferentietafels van DELTA-V - een flexible oplossing voor alle gelegenheden

Organiseert u regelmatig opleidingen met wisselend aantal deelnemers? Wilt u uw bureau uitbreiden met een vergadertafel? Of is uw vergaderruimte klaar voor nieuw meubilair? Onze adviseur zal u erbij ondersteunen de passende vergadertafel voor u te vinden. Zeven vragen en zeven antwoorden helpen u verder:

1. Welke kwaliteiten moet een hoogwaardig vergadertafel hebben?

Of als representative vergaderruimtes of kleine vergaderbureau's, functionele seminarruimtes of Coworking Spaces: DELTA-V staat voor een grote keuze uit hoogwaardige vergader- en conferentietafels. Van de modulaire combinaties tot de plaatssparende klaptafel vindt u optimale oplossingen. Of als conferentie- of vergadertafel inzetbaar: de tafels moeten stabiel en belastbaar zijn en gelijktijdig eenvoudig in transport en in de bediening zijn. Ook komt het op de combineerbarheid aan en op het decor van de tafelbladen. Volgende eigenschappen kenmerken een hoogwaardig kwalitatieve vergadertafel:

 • Stabiel gelaste metaalframe constructie, die met het tafelblad vast verbonden is.
 • Verstelbare bodemsteldoppen voor standvastheid.
 • Krasvaste en stabiele tafelbladen.
 • Reflectievrije tafelbladen.
 • Voldoende grote oppervlaktes. Standaard-afmetingen voor twee personen: breedte 1600 x diepte 700 x hoogte 730 mm of breedte 1400 x diepte 700 x hoogte 720 mm.
2. Wat moet een vergadertafel nog kan?

Naast de minimumeisen aan veiligheid en functionaliteit overtuigen de vergadertafels van goede kwaliteit met deze kenmerken:

 • Een in verhouding laag gewicht garandeerd de snelle op- en afbouw. Een goede gemiddelde waarde die de stabiliteit van staalframe en tafelblad in acht neemt ligt tussen 25 en 30 kg.
 • Verschillende afmetingen staan voor meer flexibiliteit. Vierkante tafels zijn b.v. geschikt voor opleidingen met aansluitende examens. Bovendien kan de combinatie met trapezium- rechthoek en halfronde tafels in een grote blokvorm opgesteld worden. Flexible modules zoals conferentie-, vergader-, u-vorm, vierkant, school-, seminarie en presentatie maken diverse opstelmogelijkheden mogelijk.
 • Tijdloos designs zijn langduriger dan trends. Strakke lijnen en neutrale kleuren kunnen in elk ruimte geplaatst worden. Bij DELTA-V zijn de vergadertafels in klassike en moderne designs mogelijk. De tafelbladen zijn voornamelijk in wit, lichtgrijs, esdoorn of beuk.
3. Wat zijn de voordelen van klaptafels?

Klaptafels bieden hoogste stabiliteit en zijn bijzonder dan van voordeel als u vaak seminaries en opleidingen met wisselend aantal deelnemers organiseert. Natuurlijk zijn onze schuifvaste en belastbare klaptafels ook voor de cafetaria geschikt. Klaptafels garanderen een plaastsparende opberging waarbij ook een lichtlopende mechaniek voor een gemakkelijke op- en afbouw zorgt. Klaptafels kunnen tegen de muur hoogkant geplaatst worden en zijn meteen beschikbaar.

4. Wie laten zich klaptafels van DELTA-V transporteren?

Wat is als u geen kleine extra ruimte voor de opberging ter beschikking hebt? De eenvoudige transport in een verre seminarie-ruimte of in een kelderruimte zijn niet effident. Geen probleem bij DELTA-V want onze professionele tafelwagen zijn perfect geschikt voor het transport en de opberging. De anti-slip transportwagens met blokkeerbare wielen zijn tot 600 kg belastbaar.

5. Welke voordelen biedt modulaire oplossingen?

In grote en representatieve conferentie-ruimtes is een eenheidsbeeld bijzonder belangrijk. Passende conferentietafels bij de overige bureau-ruimtes lijken harmonisch en laten bij bezoekers een professioneel indruk achter. Onze modulsystemes bestaan uit diverse tafelvormen en zijn naar believen met elkaar combineerbaar. De modules kunnen in conferentie-ruimtes als ook als bijzet- of vergadertafel gebruikt worden.

6. Welke vergadertafels heb ik nodig?

Om u een overzicht over onze conferentietafels te verschaffen hebben wij voor u ons aanbod in het kort samengevat. Aanvullende vindt u bij DELTA-V natuurlijk ook een grote keuze aan passende conferentie- en bezoekersstoelen.

 • Klaptafels - met stabiele tafelbladen, 25 mm dik, met krasvast melamine en 2 mm afboording in decor: lichtgrijs, wit, beuk, esdoorn. Naast de hoogwaardige tafelbladen zijn de tafels met verchroomd onderstel in aansprekend design uitgerust. De tafelpoten kunnen zonder moeite in- en uitgeklapt worden. De kunststof stapelvoetjes voorkomen dat de tafelbladen bekrast worden bij het stapelen. Voor een stabiele stand bij oneffenheden in de vloer zijn klaptafels met verstelbare bodemstelschroeven voorzien. De tafels kunnen optioneel met een verbindingsset verbonden worden.
 • Modultafels en set-aanbiedingen - hoogwaardige 3-laags spaanderplaat, emissieklasse E1, 25 mm resp. 18 mm dik, met een krasvaste melamine in refectievrije uitvoering volgens DIN 68765. Onze bureaumeubel-systemen Profi Modul en Multi Modul zijn met elkaar combineerbaar.
 • Vergadertafels BASE MODUL - 3-laags spaanderplaat, emissieklasse E1, vierkant staalbuis 30x30 mm, 2 mm dik, tafelhoogte vast 720 mm, incl. bodemsteldoppen tot +30 mm verstelbaar. U heeft de keuze uit 7 tafelbreedtes: van 800 mm tot 2000 mm en de tafeldieptes met 600 resp. 800 mm. De bladvormen kunnen uit vierkant, rechthoek of trapezium gekozen worden met decors in lichtgrijs, wit, beuk, esdoorn en wengé. De tafelonderstellen zijn verkrijgbaar in deze kleuren: lichtgrijs, aluzilver, antraciet, sepiabruin en chroom.

Meer conferentie- en vergadertafels inclusief gedetailleerde productvideo's vindt u in onze online-shop.

7. Wie monteert de nieuwe vergadertafel en wat te doen met de verpakking?

Om niet naast uw dadelijk werk ook nog voor de montage te moeten zorgen worden de conferentietafels op aanvraag gemonteerd. Heeft u nog verdere wensen? Contacteer uw competente adviseur die u al uw vragen ronde vergadertafels zal beantworden.

* exclusief btw