DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

Wachtwoord vergeten?

Hebt u uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord creëren.

  • Alstublieft een waarde invullen! Vul alstublieft een geldig e-mailadres in

Nadat u op de 'Wachtwoord aanvragen'-knop hebt gedrukt, sturen wij u een e-mail, waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Mocht u binnen de volgende minuten GEEN e-mail met uw toegang ontvangen hebben, dus controleer: Heeft u al in onze winkel geregistreerd? Zo niet, dan kunt u dus zodra tijdens het bestelproces. U kunt dan een persoonlijk wachtwoord instellen. Zodra u geregistreerd bent, kunt u inloggen in de toekomst met uw e-mailadres en wachtwoord.
  • Als u zeker weet dat u al in onze winkel geregistreerd bent, dan kunt u controleren of u een typefout gemaakt heeft bij het invullen van uw e-mailadres.

Vul een geldig e-mail adres en registratie van bestaande problemen verder met de login en geen "wachtwort vergeten" e-mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via e-mail: shop@delta-v.be

* exclusief btw