DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

Showroom

Beste klanten en bezoekers,


Omwille van de actuele ontwikkelingen en richtlijnen van het COVID-19 virus, nemen we de opgelegde maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan ter harte.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Daardoor is onze toonzaal gesloten tot nader order. Bestellingen via onze webshop of catalogussen blijven mogelijk. Uitleveringen kunnen wel vertraging oplopen waarvoor we op uw begrip rekenen. Onze uitleveringen gebeuren met de nodige veiligheidsmaatregelen, rekening houdende met “social distancy”.


Dank U.

Showroom: Vele goede inrichtingsideeën op meer dan 1.000 m²


Uw gewenst product aanraken en bekijken met individueel en persoonlijk advies - dat bieden wij u aan in onze 1.000 m² grote toonzaalHier heeft u een grote keuze aan bureaumeubelsystemen en zitmeubilair voor iedere behoefte. Bezoek ons in Hamont-Achel - onze vakkundige adviseurs vinden steeds de juiste oplossing naar ieders wens en budget.


U kan ook een afspraak vastleggen. Dan bereiden wij uw bezoek voor en zetten die producten klaar die uw interesse gewekt hebben.Bezoek ons:

maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:30 uur
of na persoonlijke afspraakBosstraat 189 - B-3930 Hamont-Achel
* exclusief btw