DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

Showroom

Beste klanten en bezoekers,

Tijdens uw bezoek kunnen wij u op een correcte, veilige manier de nodig uitleg verschaffen, rekening houdende met de geldende corona-maatregelen.

Onze showroom is geopend van ma-vr van 8.30 tot 17.30, tevens de uren waar u ons telefonisch kan bereiken om een afspraak vast te leggen.

 

                                                                                            Tel. +32 11 440 440

Bedankt en tot ziens

Showroom: Vele goede inrichtingsideeën op meer dan 1.000 m²


Uw gewenst product aanraken en bekijken met individueel en persoonlijk advies - dat bieden wij u aan in onze 1.000 m² grote toonzaalHier heeft u een grote keuze aan bureaumeubelsystemen en zitmeubilair voor iedere behoefte. Bezoek ons in Hamont-Achel - onze vakkundige adviseurs vinden steeds de juiste oplossing naar ieders wens en budget.


U kan ook een afspraak vastleggen. Dan bereiden wij uw bezoek voor en zetten die producten klaar die uw interesse gewekt hebben.Bezoek ons:

maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:30 uur
of na persoonlijke afspraakBosstraat 189 - B-3930 Hamont-Achel
* exclusief btw