DELTA-V gebruikt cookies om u de beste service te kunnen garanderen. Meer informatie hierover vindt u in onze gegevensbeschermingsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaart u zich akkoord met de toepassing van cookies. Indien u niet akkoord gaat, klik dan hier a.u.b x
0 Basket Naar de kassa

Laat u op de hoogte brengen!

Delta-V producten overtuigen door een uitstekende kwaliteit te koppelen aan een onklopbare prijs (bij vergelijkbare producten) en bovendien met een voor u zorgeloze Topservice!

De newsletter biedt u aan:

regelmatige speciale aanbiedingen
exclusieve prijzen
nieuwigheden

Als dank voor uw aanmelding krijgt u momenteel een kortingsbon* waardoor u minimum 20% kann besparen op uw volgende aankoop op delta-v.be

Opmerking : na het verzenden aanvaardt u onze databeschermingsregels

U krijgt een bevestiging na de inschrijving e-mail - dus zorgen we ervoor dat onbevoegden niet kunnen u plaatsen op onze nieuwsbrief (zogenaamde "double opt-in".).


  • Alstublieft een waarde invullen! Vul alstublieft een geldig e-mailadres in


  • U heeft altijd de mogelijkheid om af te melden van de nieuwsbrief.  Gebruik de afmeldlink in de nieuwsbrief.
    *De kortingsbon is éénmalig inlosbaar, enkel op www.delta-v.be, vanaf een minimum orderwaarde van 99€ en geldig tot 31/08/2021. De bon kann niet met andere acties of speciale nettoprijzen gecombineerd worden. U kan geen aanspraak maken op uitbetaling in cash.
* exclusief btw